NRK SØKER NYE STEMMER!

NRK Nye Stemmer

Å finne veien inn i mediebransjen kan virke litt utforende. Hvem sender jeg manuset mitt til? Hva gjør egentlig et produksjonsselskap? Hvordan får folk realisert tv-seriene sine? Hvis dette er spørsmål du har stilt deg selv, så kan dette arrangementet gi deg noen svar.

Nye Stemmer er et arrangement for unge, voksne mediefolk som søker etter veien inn til film- og tv-bransjen. Dette er et møte- og samlingspunkt mellom mennesker i etableringsfasen og innflytelsesrike aktører fra hele bransjen. Her kan fagfolk fra bransjen gi deg tips, råd og en e-postadresse eller to.

Dette er arenaen der du kan møte likesinnede og relevante aktører som kan bringe deg videre i karrieren. Produsenter fra ulike mediehus deler hva de er ute etter i et manus. Brenner du inne med en idé til en dokumentar, podkast eller en dramaserie så er det også mulighet til å pitche din idé for produsentene og salen.

Alle som pitcher får 1 times workshop sammen med utviklingsavdelingen i NRK.

Arrangementet er i Bergen 20.oktober.

Er dette noe du har lyst til å være med på så send en e-post til nyestemmer@nrk.no – merk emnefeltet med: «Nye Stemmer – BERGEN».

Skriv litt om hvem du er og hvorfor du vil være med.

Fristen for å søke er 16.september.

Grunnet kapasitet i lokalet, så sender vi en bekreftelse på e-post med påmelding for de som får delta.